Tandblekning i Göteborg

Om du vill bleka dina tänder i Göteborg finns det flera olika tandläkare som kan hjälpa dig. Det finns två tillvägagångssätt. Dels kan du göra det hos en legitimerar tandläkare i Göteborg på dennes klinik eller så kan du få den nödvändiga utrustningen för att göra det hemma. Slutresultatet efter en tandblekning i Göteborg är varierande på grund av flera faktorer. Det kan exempelvis vara graden av missfärgning, vilken behandlingstid man önskar, hur mycket tand blekningen får kosta samt huruvida man tidigare genomgått en tandblekning.

Kanonpris på Dentaworks Tandblekning 395 kr
Simplesmile Hemblekning, 395 kr, Köp online här

Då konkurrensen bland legitimerade tandläkare är stor i Göteborg så bör du, innan du bestämmer dig för vilken tandläkare som du vill ska hjälpa dig med att bleka dina tänder, jämföra priser och utbud. Det enklaste sättet att jämföra utbudet och priser hos de som utför tandblekningar i Göteborg är att göra detta över Internet. Att på ett tidigt stadium rådgöra med din tandläkare i Göteborg och vilka möjligheter som finns för att resultatet ska bli så bra som möjligt är naturligtvis alltid en god idé. Därmed kan du slippa obehagliga överraskningar efter du genomgått en tandblekning hos en tandläkare i Göteborg.

På Ellipse-klinikken i Göteborg använder de sig av blekningsmetoden Britesmile. Den fungerar så att tandhygienist applicerar en blekande gelé på tänderna. Därefter så blir belyst med det blå Britesmile-ljuset. Gelén aktiveras av ljuset och bleker dina tänder upp till 10 grader. På Fredsgatans tandhälsa i Göteborg erbjuds också tandblekning. De använder sig av behandlingsmetoden Zoom. Det är en behandlingsmetod för att bleka tänder, som används av 30 000 tandläkare världen över. Behandlingsmetod är mycket lik Britesmile. En blekningsgelé appliceras på dina tänder och aktiveras sedan med det så kallade Zoom-ljuset. Du kan också bleka dina tänder hos Denta Smile i Göteborg. Denta Smile i Göteborg erbjuder hemblekningsprodukter.