Tandblekning Stockholm

Om du vill bleka dina tänder i Stockholm finns det flera olika tandläkare som kan hjälpa dig. Det finns två olika metoder med vilka man kan bleka sina tänder. Dels kan du göra det hos en tandläkare i Stockholm på dennes klinik eller så kan du göra det hemma. Behandlingsmetoden vid en tandblekning i Stockholm är varierande på grund av flera faktorer. Det kan exempelvis vara graden av missfärgning, vilken behandlingstid man önskar, hur mycket tand blekningen får kosta samt huruvida man tidigare genomgått en tandblekning.

Kanonpris på Dentaworks Tandblekning 395 kr
Simplesmile Hemblekning, 395 kr, Köp online här

Det är bra att på ett tidigt stadium konsultera sin tandläkare i Stockholm vad en eventuell tandblekning skulle kosta. Om du bor i Stockholm och vill genomföra en tandblekning är det bäst om man läser på om de olika klinikerna på Internet. Här kan du få information om vilken typ av behandling som tandläkaren i Stockholm använder för att bleka tänder. Vidare kan genom att titta närmare på några tandläkare i Stockholm jämföra priset på en tandblekning. Var noga med att kontrollera så att din tandläkare i Stockholm, som ska bleka dina tänder, är legitimerad. På Stockholm Medical Skincare erbjuds tandblekning med Lasersmile. Lasersmile är en enkel och effektiv metod för att bleka dina tänder. Gamla Stans Laser är specialistkliniken för laser och laserkirurgi i Stockholm. De använder sig också av Lasersmilemetoden.

På Södermalm i Stockholm har Bengt Forsell en klinik. Här erbjuds flera olika tekniker för att få ljusare tänder. På Akademikliniken i Stockholm är det också möjligt att få en tandblekning utförd. De är speciellt inriktade på kosmetisk tandvård. Inriktade på kosmetisk tandvård är även Karlsten i Stockholm. Här erbjuds det senaste teknikerna och metoderna, bland annat inom tandblekning. På Rolf & Co behandlas man med Lasersmile. Då du inte redan är kund hos Rolf & Co i Stockholm får du ett starterbjudande. På Ellipse-klinikken i Stockholm använder de sig av blekningsmetoden Britesmile.